Hasznos tudnivalók

Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár hasznos tudnivalót, amellyel megválaszoljuk pácienseink leggyakrabban feltett kérdéseit. Minden további kérdésre válaszolunk a +36706355871 telefonszámon vagy a pearl.dent01@yahoo.com-ra írt válasz e-mailben.

Rendelőnk a Károlyi utca 14/c-ben található, de a bejárat a Ferenczy István utca felől van. A 14/c kapualjban a fogorvos-dentist kapucsengőt kell megnyomni, amely egy kis,vajszínű dobozon van.

Betegeinket előjegyzés szerint látjuk el, időpontot a +36706355871 telefonszámon vagy a pearl.dent01@yahoo.com e-mail címen tud kérni. Amennyiben nem tudjuk azonnal fogadni hívását, a nap során visszahívjuk, az e-mailekre is hamar  válaszolunk

Amennyiben nem tud eljönni az előre egyeztetett időpontra, kérjük, minden esetben jelezze nekünk telefonon vagy e-mailen. A lemondásnak nincs külön díja,de kérjük, az ellátás gördülékenysége érdekében időben, lehetőleg 24 órával az időpontja előtt jelezze nekünk, hogy mindenkinek tudjuk biztosítani a gyors és szakszerű ellátást.