RÓLUNK

Fogászatunk Budapest szívében, az 5.kerületben azzal a céllal jött létre,hogy pácienseink számára teljes körű fogászati ellátást biztosítson.

Célunk,hogy pácienseink fogainak és ezáltal szájüregi egészségének helyreállítása által életminőségüket és általános egészségi állapotukat javítsuk,illetve visszaadjuk számukra az önfeledt mosoly és rágás képességét. 

Pácienseink kezelése nyugodt,oldott légkörben történik, a rendelőben nagy hangsúlyt fektetünk a fájdalommentes kezelésekre. Akut panasszal jelentkező pácienseinknek soron kívüli ellátást biztosítunk.

Orvosunk  a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, rendszeresen továbbképzi magát a legfrissebb hazai és nemzetközi szakirodalmak olvasásával,továbbá szakmai továbbképző tanfolyamokon való rendszeres részvétellel.

Célunk, hogy pácienseink számára mindig a számukra legmegfelelőbb ellátást tudjuk nyújtani. Fogtechnikai laborunk tapasztalt,esztétikailag és funkcionálisan is kiemelkedő minőségű fogpótlásokat készít.

Rólunk mondták:

"Barátságos környezet, kedves doktornő, gyors és alapos szolgáltatás. Elégedett vagyok"  T. Péter

"Számomra megfelelő ellátást kaptam. Olyan problémát is megoldott a doktornő, amit évek óta egy fogorvos sem!" K. Anita

"Nagyon kedvesek és gyorsak voltak. Semmi csúszás nem volt a megbeszélt időpontban sem." K. Ida

"A legjobb fogorvosnő, akivel valaha találkoztam!" A. Carpeniseanu

"A doktornő nagy odafigyeléssel, fájdalom nélkül kezelt. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik tartanak a fogászati kezelésektől." K. Éva

"Nagyon elégedett vagyok ezzel a fogászattal, szép tömést kaptam. Mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a fogászatot." Edith

Kezeléseink

esztétikus fog megtartó és helyreállító kezelések

tömések, gyökérkezelések, betétek-ezekkel a kezelésekkel nemcsak a fog eredeti formáját és egészségét állítjuk helyre, de esztétikus, hosszú távon is tartós mosolyt tudunk biztosítani Önnek-mindezt fájdalommentesen, elérhető áron


fogpótlások

koronák, hidak, részleges és teljes fogpótlások -segítségükkel pótoljuk hiányzó fogait, továbbá megőrizzük meglévő fogainak egészségét, ezzel helyreállítva az önfeledt rágás és mosolygás képességét. Fogpótlásaink készítésekor nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikán felül a fogpótlások funkcionális működésére, tartósságára, hogy Ön minél tovább viselhesse fogpótlásait és felszabadultan rághasson velük.

foghúzás, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozások

betört ,görbe gyökerek, komplikáltabb foghúzások-amikor a fogat már nem tudjuk megmenteni, a fog eltávolítása válhat szükségessé. Tapasztalt fogorvosunk gyakorlott a komplikált fogeltávolításokban, betört gyökerek fájdalommentes eltávolításában.


mosolytervezés, esztétikus mosoly helyreállítás

fogorvosunk több éves gyakorlattal rendelkezik a direkt héjakkal, porcelán héjakkal történő mosoly helyreállításban. Évtizedes tapasztalattal rendelkező fogtechnikai laborunk segítségével a legkomplikáltabb helyzeteket is pontosan , szépen meg tudja oldani, hogy Ön újra önfeledten mosolyoghasson és nevessen.

régi gyökértömések cseréje

orvosunk rutinnal rendelkezik a régi, inkomplett gyökértömések cseréjében, az egyszerűbb újra gyökérkezelésekben. Célunk, hogy a fog újra gyökérkezelésével lehúzzuk a gyulladást a gyökércsúcsról, hogy a fog gyökere körüli szövetek regenerációját elősegítsük, a fogat megmentsük.